Accident în lanț și incendiu, cu 42 de autovehicule implicate, pe o autostradă din Ungaria. Printre răniți sunt și români

In Actualitate, Diaspora, Flagrant
martie 12, 2023

Un accident în lanț a avut loc sâmbătă, pe o autostradă din Ungaria, după ce 42 de camioane și autovehicule s-au ciocnit din cauza unei furtuni de praf. Un incendiu uriaș a izbucnit după impact.

 Printre persoanele implicate în accident se află și trei cetățeni români, dintre care unul a fost grav rănit, potrivit datelor preliminare comunicate de autoritățile locale.

De asemenea, autoritățile ungare au precizat că toate persoanele rănite în accident au fost transportate la unități medicale din zonă, identificarea completă a acestora urmând a se realiza după acordarea îngrijirilor medicale de urgență.

Accidentul a avut loc pe autostrada M1 în Herceghalom, la 30 de kilometri de Budapesta și a fost anunțat prin numărul de urgență în jurul orei locale 14.25.

Potrivit primelor informații, 5 camioane și 37 de autovehicule au fost implicate în accident. Cauza accidentului ar fi o furtună de praf care a avut loc pe autostradă în momentul coliziunii, ceea ce ar fi redus semnificativ vizibilitatea. În urma impactului, 19 autovehicule au fost cuprinse de flăcări.

(Sursa/Digi24, Foto/Police.hu)