VIDEO/ Un băcăuan de 19 ani a fost arestat în Constanța pentru trafic de droguri

In Actualitate, Flagrant, National
martie 12, 2023

Un băcăuan de 19 ani a fost arestat în Constanța pentru trafic de droguri, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea infracțională a unui un bărbat, de 19 ani, într-un dosar având ca obiect infracțiunile de trafic de droguri de risc și mare risc și efectuarea, fără drept și fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Astfel, acesta a fost prins, în flagrant delict, în municipiul București, de polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, la scurt timp după ce ar fi vândut unei persoane 18 comprimate ce conțineau substanțe cu efecte psihoactive.

De asemenea, asupra sa au fost descoperite și ridicate 10 comprimate de ecstasy, 2.500 de lei și un telefon mobil.

Totodată, polițiștii au efectuat 2 percheziții la locuințele bărbatului, din municipiul Bacău, județul Bacău.

În urma probatoriului administrat în cauză, la data de 9 martie a.c., procurorul din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului, sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și efectuarea, fără drept și fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Persoana a fost condusă și încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

În cursul zilei de vineri, 10 martie, a fost prezentat Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunerea fiind admisă.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău – Serviciul Antidrog.

Galerie foto

Comunicat /Poliția Română