Weekend cu distracție maximă la DiscOnești! La butoane, DJ Liviu Dimofte. Unde se deschide noua discotecă oneșteană

In Actualitate, Cultură și educație, Economie, Social
martie 16, 2023

DJ Liviu Dimofte anunță deschiderea unei discoteci în Onești, „ca pe vremuri”! Binecunoscut în zonă încă de când era DJ la Radio 21 Onești și apoi la cea mai cunoscută discotecă din oraș, Baby Star, Liviu Dimofte vrea să reînvie atmosfera care aduna sute de tineri în fiecare seară la Casa de Cultură.

De vineri, 17 martie, noua discotecă va fi deschisă la restaurantul Pensiunea Basarabia Onești, în fiecare vineri, sâmbătă și duminică, între orele 17.00-23.00. Intrarea este liberă!

„Vreau să fac, oarecum, ceea ce făceam la Baby Star, să pun toatre genurile de muzică, de la etno, hip hop, latino, rap și până la muzică de club și chiar manele. Pentru toate gusturile!”, spune Liviu Dimofte. El mărturisește că s-a hotărât să pornească acest proiect la îndemnul celor care îi urmăresc activitatea de DJ la petreceri.

„La DiscOnești va fi altceva decât la petrecerile unde trebuie, până la urmă, să țin cont de preferințele celor care mă solicită. Aici va fi un Cockteil muzical”, spune DJ Liviu Dimofte.

Vineri, 17 martie, marea deschidere!