Doi bărbați dintr-o localitate băcăuană au evadat de la arestul la domiciliu. Polițiștii i-au prins și i-au băgat după gratii

In Actualitate, Flagrant
martie 17, 2023

Doi bărbați din Buhuși, aflați în arest la domiciliu, au părăsit locuințele fără drept, faptă considerată drept evadare. Mai mult, unul dintre ei s-a urcat la volanul unui autoturism deși nu are permis de conducere. Amândoi au fost prinși de polițiști și duși la arestul Inspetoratului de Poliție Județean Bacău.

Comunicat/IPJ Bacău: „La data de 15 martie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Buhuși au identificat un bărbat de 34 de ani din localitate care a părăsit imobilul unde execută arestul la domiciliu, context în care s-au sesizat din oficiu despre comiterea infracţiunii de evadare.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de evadare, iar faţă de bărbat s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J Bacău.

La aceeași dată, polițiștii din Buhuşi au stabilit faptul că, în cursul zilei de 12 martie, în jurul orei 17:00, un bărbat aflat în arest la domiciliu ar fi părăsit locuinţa sa din comuna Racova, conducând totodată un autoturism pe raza localităţii, deși avea dreptul de a conduce suspendat.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Poliţiei oraşului Buhuşi, pentru audiere, fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de evadare şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În urma probatoriului administrat, faţă de bărbat a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Arestul I.P.J Bacău.”  (Foto ilustrativ)