O „Iubire veche” pe scena Cinema Capitol Onești. În distribuție, Constantin Cotimanis, Iulia Dumitru, Adrian Păduraru și Paula Chirilă

In Actualitate, Cultură și educație
aprilie 13, 2023
În cadrul Stagiunii teatrale organizate de Primăria Municipiului Onești, prin Direcția Cultură, luni, 24 aprilie, pe scena Cinema Capitol se joacă piesa de teatru Old Love. Biletele pentru acest spectacol s-au pus în vânzare de miercuri, 12 aprilie, ora 13.00, la Cinema Capitol.
Spectacolul Old Love, avându-i în distribuţie pe cunoscuții actori Constantin Cotimanis, Iulia Dumitru, Adrian Păduraru și Paula Chirilă, este o comedie romantică în două acte, o poveste de dragoste cu final fericit.
”Iubire veche” își are acțiunea în zilele noastre, ce-i leagă timp de aproape trei decenii pe măruntul funcționar Bud Mitchell și pe soția patronului său, Molly Graham, cu întâlniri sporadice și discuții presărate cu umor, repede uitate de către ea, dar constituind pietre ale unei construcții afective solide pentru el. Însă pasul decisiv nu este făcut până când cei doi nu sunt singuri, liberi de obligațiile de familie, ea văduvă, el divorțat.
Dialogul presărat cu umor și comicul de situație sunt potențate de muzica inspirată a lui Nicu Alifantis, care însoțește povestea cu armonii sugestive.