O șoferiță (29 ani) dintr-o comună băcăuană s-a răsturnat cu mașina, rănind o femeie de 79 de ani. Tânăra se urcase băută la volan

In Actualitate, Flagrant
mai 05, 2023

O șoferiță, 29 de ani, din comuna băcăuană Orbeni, s-a răsturnat cu mașina în care se afla, alături de o femeie în vârstă de 79 de ani. Aceasta din urmă a fost rănită, fiind transportată la spital pentru investigații. Tânăra de la volan a fost testată cu etilometru, rezulatul fiind de 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele ei s-a întocmit un dosar penal.

Comunicat IPJ Bacău: O tânără de 29 de ani, din comuna Orbeni, în timp ce conducea un autoturism în afara localității Orbeni, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, răsturnându-se în afara părții carosabile.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea unei pasagere de 79 de ani, aflată pe locul din dreapta față, aceasta fiind transportată la spital pentru investigaţii medicale de specialitate.

Conducătoarea autoturismului a fost testată cu aparatul etilometru rezulatul fiind de 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat. Aceasta a fost condusă la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe și vătămare corporală din culpă. (Foto ilustrativ)