Un tânăr (19 ani) din Buciumi a ajuns în arest după ce a fost prins la volan fără permis. El era sub control judiciar pentru aceeași faptă

In Actualitate, Flagrant
mai 05, 2023

Deși se afla sub control judiciar după ce a fost prins anul trecut, în vară, conducând fără permis, un tânăr de 19 ani din comuna băcăuană Buciumi a recidivat. Zilele trecute, el a fost oprit în trafic de polițiștii oneșteni în timp ce conducea tot fără permis. De data aceasta, a ajuns în arestul poliției pentru 24 de ore.

Comunicat IPJ Bacău: O patrulă de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Onești a depistat în trafic, la data de 1 mai, în jurul orei 2.00, un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din comuna Buciumi.

În urma verificarilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că, acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Ulterior, tânărul a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanţă, pentru 24 ore și introdus în Arestul I.P.J. Bacău.

S-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetari sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 16 august 2022, tânărul în cauză a fost reținut de polițiștii oneșteni după ce ar fi condus un autoturism fără permis de conducere, iar în prezent se afla sub măsura controlului judiciar. (Foto ilustrativ)