Au ajuns la închisoare după ce au bătut un tânăr într-un bar din Pârgărești. Agresorii sunt din comunele Oituz și Bogdănești

In Actualitate, Flagrant
iulie 12, 2023

Un tânăr (27 ani) din comuna băcăuană Pârgărești a ajuns la spital după ce a fost bătut de trei indivizi într-un bar din localitate. Polițiștii, alertați de un localnic, au reținut un adolescent (16 ani) și doi bărbați (22 și 36 ani) din comunele Oituz și Bogdănești. Bărbații au ajuns la închisoare iar adolescentul este judecat în stare de libertate.

Comunicat IPJ Bacău: La data de 08 iulie a.c, polițiștii Secţiei 3 Poliţie Rurală Oneşti au fost sesizați de către un tânăr de 19 ani, din comuna Pârgărești, cu privire la faptul că, la un local din comună ar fi avut loc un scandal între mai multe persoane.

Din primele verificări, a reieșit faptul că, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 16 și 36 de ani, din localitățile Oituz și Bogdănești, ar fi lovit un bărbat de 27 de ani, din comuna Pârgărești, totodată distrugând mai multe bunuri din local.

Bărbatul de 27 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În urma administrării probelor, polițiștii au dispus măsura reținerii celor 3 bărbați pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, aceștia fiind introduși în Arestul I.P.J. Bacău.

La data de 10 iulie a.c., cei în cauză au fost prezentați în fața instanței de judecată care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbaților de 22 de ani respectiv 36 de ani, iar față de tânărul de 16 ani fiind continuate cercetările în stare de libertate.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. (Foto ilustrativ)