Comunicat RAJA/  A fost remediată avaria pe conducta de aducțiune CRAB. Astăzi, apă de la 18.00 la 22.00

In Actualitate, Economie, Social
august 04, 2023
Onești/A fost remediată avaria pe conducta de aducțiune CRAB!
În cursul acestei dimineți, în jurul orei 05.00, a fost remediată avaria la nivelul aducțiunii Valea Uzului aparținând Companiei Regionale de Apă Bacău fiind demarate operațiunile specifice de punere în funcțiune a conductei.
Având în vedere că este nevoie de cel puțin 14 ore pentru umplerea acesteia și acumularea stocurilor minime de apă la nivelul Complexului de înmagazinare și pompare Cuciur, reluarea furnizării apei către consumatorii din municipiul Onești se va face astăzi – 04 august 2023, începând cu ora 18.00 până la ora 22.00. Aceasta se va realiza în mod progresiv în fiecare sector afectat, în funcție de configurația rețelei în zona de distribuție.
Pentru a putea fi refăcute stocurile de apă de la Cuciur, în cursul nopții, între orele 22.00 și 06.00, se va sista din nou alimentarea cu apă. Începând de mâine – 05 august 2023, furnizarea apei potabile se va face în regim normal în întreaga localitate cu condiția ca pe instalația de aducțiune să nu mai survină nicio avarie. Biroul de presă RAJA SA