FOTBAL/Viitorul Curița pierde în ultimele partide de verificare, cu Poli Iași și CSM Vaslui

In Actualitate, National, Sport
august 17, 2023

FC Viitorul Curița (Onești) a disputat miercuri, 16 august, două partide de pregătire cu divizionara A Politehnica Iași și CSM Vaslui, (Liga a III-a ca și Viitorul Curița). Partidele din cadrul triunghiularului de la Vaslui au durat câte 50 de minute.

Echipa pregătita de Giani Florean a pierdut ambele meciuri, 0-3 cu CSM Vaslui și 1-2 cu Poli Iași. În a treia partida, CSM Vaslui-Poli Iași, s-au impus ieșenii cu 2-0.

Dacă în partida cu vasluienii, echipa patronată de Mihai Fudulache a pierdut la scor de forfait a reușit, în schimb, o figură frumoasă în fața jucătorilor lui Leo Grozavu care s-au impus abia în ultimul minut al partidei, printr-un penalti.

Ieșenii au deschis scorul în minutul 9 dar s-au văzut egalați după doar patru minute. Viitorul Curița a reușit să reziste presiunii puse de ieșeni, care au avut și două bare. În ultimul minut al confruntării, Kouadio cade în careu şi obţine lovitură de la 11 metri. Aceasta a fost transformată de Hrib, care a stabilit scorul final al partidei de 50 de minute.