Laurențiu Neghină, primarul Oneștiului, și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat. Edilul a prezentat și bilanțul ultimilor trei ani

In Actualitate, Politica
august 17, 2023

Primarul municipiului Onești, Laurențiu Neghină, a anunțat joi, 17 august, că va candida anul viitor la un nou mandat pentru a continua proiectele pentru modernizarea municipiului de pe Trotuș. Se vede luminița de la capătul tunelului iar de anul viitor demarăm noi proiecte, a spus Laurențiu Neghină la conferința de presă de după ședința Consiliului Local Onești.

Chiar dacă nu este o surpriză, anunțul primarului Laurențiu Neghină privind candidatura la un nou mandat reprezintă știrea politică a anului.

În doar doi ani și zece luni, cât s-au scurs din actualul mandat, în Onești s-au implementat peste 20 de proiecte cu fonduri europene, naționale, județene și de la bugetul local în valoare de peste 220 de milioane de lei, a declarat primarul Oneștiului.

Dintre acestea, a enumerat reabilitarea zonelor pietonale, peste 100.000 de mp, și a parcărilor din oraș, modernizarea rețelei de apă, construirea stației de epurare și a unei stații de captare apă, proiecte realizate de SC RAJA SA, reabilitarea a două școli și două grădinițe la care se adaugă accesarea a 18 milioane de lei pentru dotarea tuturor unităților de învățământ din oraș, a creșei, modernizarea Piațetei Casei de Cultură și a Bibliotecii Municipale Radu Rosetti etc.

De asemenea, a anunțat că în scurt timp vor demara lucrările pentru reabilitarea Sălii Polivalente Nadia Comăneci, construirea unui Bazin de înot, introducerea de gaze în cartierele Slobozia și Borzești, după care va urma reabilitarea infrastructurii pietonale și stradale din aceste zone.