Se oprește apa pe mai multe străzi din centrul Oneștiului!

In Actualitate, Economie, Social
octombrie 17, 2023
Atenție, se oprește apa pe trei străzi din mun. Onești!
Comunicat RAJA:
În vederea executării lucrărilor de montare a unei vane de legătură pe conducta de alimentare cu apă, de pe strada George Călinescu din mun. Onești, echipele RAJA sistează furnizarea apei potabile, de miercuri – 18 octombrie 2023, ora 23.00, până joi – 19 octombrie 2023, ora 05.00.
Astfel, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile George Călinescu (nr. 2,4,6,8), Oituz (nr. 2,4,6,8), Tineretului (nr. 3,5,7,9,11) și cei din Cartierul Quartal.
Investiția face parte din Contractul de Lucrări “CL 1 – Reabilitarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă și a rețelelor de canalizare menajeră în Municipiul Onești” în valoare de aproximativ 71 mil. lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM).
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.
Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.
Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.
Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.