Un puști de 16 ani, din Onești, este arestat pentru furtul unei mașini și conducere fără permis

In Actualitate, Flagrant
octombrie 24, 2023

Un adolescent, 16 ani, din Onești a fost arestat preventiv pentru 30 de zile fiind acuzat de furtul unei mașini și conducere fără permis. În noaptea de sâmbătă spre duminică, adolescentul a furat un autoturism parcat pe strada Muncii din Onești, s-a urcat la volan și a condus până pe Bd. Republicii unde a abandonat mașina.

Comunicat IPJ Bacău: La data de 21 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Onești au reținut, pentru 24 de ore, un adolescent de 16 ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis.

Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 21/22 octombrie, adolescentul ar fi sustras un autoturism de pe strada Muncii din municipiu și l-ar fi condus până pe Bulevardul Republicii, unde l-ar fi abandonat în afara părții carosabile.

La data de 22 octombrie a.c., tânărul a fost prezentat în fața instanței de judecată care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis. (Foto ilustrativ)