Un băcăuan și-a ucis concubina după care s-a culcat. Ce s-a întâmplat a doua zi după crimă

In Actualitate, Flagrant
octombrie 25, 2023

Un băcăuan, 64 de ani, și-a ucis concubina, 51 de ani, după ce au băut împreună și s-au luat la ceartă. A doua zi după-amiază, după ce s-a trezit din beție, bărbatul i-a povestit unei vecine ce s-a întâmplat. Aceasta a anunțat imediat poliția care l-a reținut pe ucigaș.

Comunicat IPJ Bacău:„La data de 23 octombrie a.c., polițiștii au fost sesizați prin 112 despre faptul că o femeie, de 51 de ani, din Bacău se află decedată în locuință.

Echipa operativă din cadrul Serviciului de Investigații Criminale deplasată la fața locului a stabilit din primele cercetări faptul că un bărbat, de 64 de ani, din Bacău ar fi avut un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool în exces, cu o femeie, de 51 de ani, cu care avea o relație de concubinaj de aproximativ 10 ani.

Astfel, în seara de 22 octombrie a.c., cei doi au consumat alcool în exces și au provocat scandal în locuința comună, moment în care bărbatul ar fi agresat-o cu un obiect contondent, provocându-i decesul.

În după-amiaza de 23 octombrie a.c., bărbatul i-a relatat cele întâmplate unei vecine, care a apelat SNUAU 112. 

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal aflat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău pentru infracțiunea de omor sub forma violenței în familie. 

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și a fost introdus în Arestul I.P.J. Bacău” (Foto ilustrativ)