Copilă de 15 ani, a rămas fără picior după ce s-a aruncat în fața trenului, în Gara Adjud

In Actualitate, Flagrant, National, Social
noiembrie 01, 2023

O fată de 15 ani a rămas fără un picior, marţi, după ce a sărit în faţa trenului în staţia CFR de la Adjud, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, transmite Agerpres. 

„La data de 31 octombrie, ora 14,33, poliţiştii vrânceni au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că o tânără, în vârstă de 15 ani, s-ar fi aruncat în faţa trenului, în staţia CFR din municipiul Adjud. Minora a fost transportată la spital, în stare conştientă, în vederea primirii îngrijirilor medicale necesare”, a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit poliţiei, călătorii din tren au fost primii care au sărit în ajutorul tinerei, scoţând-o de pe şine, şi tot cei din tren au sunat la 112, la numărul unic de urgenţă fiind primite nu mai puţin de şase apeluri. În urma evenimentului, tânăra a rămas fără un picior, care i-a fost amputat de tren. Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Serviciului Judeţean Poliţie Transporturi Vrancea, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul.