FOTBAL Liga 3/ Viitorul Curița, victorie în deplasarea de la Sepsi 2 Sfântu Gheorghe

In Actualitate, National, Sport
martie 29, 2024

Viitorul Curița reușește o victorie importantă în primul meci din play-out, disputat vineri, în deplasare la Sepsi 2 Sf. Gheorghe și urcă pe a doua poziție în clasament, la egalitate de puncte cu Târgu Secuiesc, echipă care joacă sâmbătă. Rezultatele etapei de vineri – Liga 3, Seria 5, play-out – Sepsi 2 Sf. Gheorghe-Viitorul 0-2 (0-1), Odorheiu Secuiesc-SR Brașov 3-1(2-0). Partida Tg-Secuiesc-Unirea Tărlungeni se dispută sâmbătă, 30 aprilie. Etapa următoare, duminică, 6 aprilie, Viitorul Curița se deplasează la ultima echipă din clasament, SR Brasov.

Clasament play out- 1. Odorheiu Secuiesc 32 p., 2. Viitorul Curița 19 p., 3. Târgu Secuiesc 19 p., 4. Sepsi 2 Sf Gheorghe 16 p., 5. Unirea Tărlungeni 13 p., 6. SR Brasov 7 p.

VICTORIE SUPERBĂ ÎN DEPLASARE! 💚🤍💚
📣Echipa noastră a obținut o victorie fantastică astăzi, învingând pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 2 cu scorul de 2-0, în deplasare!
⚽️ Prima repriză a fost echilibrată cu un autogol al echipei adverse în minutul 7 și cu o șansă uriașă a echipei noastre de a majora avantajul prin bara lui Andrei Ghenici din minutul 30.
⚽️ A doua repriză a debutat excelent cu golul marcat de Casian Chelariu după o pasă perfectă a lui Sebastian Nechita, în minutul 50. Echipa adversă a alergat după egalare însă s-a izbit de o defensivă puternică care nu le-a oferit prea multe șanse de a se apropia de poarta noastră.
👏 Felicitări jucătorilor pentru lupta eroică, maturitatea de care au dat dovadă și pentru aceasta victorie importantă care a urcat Viitorul Onești până pe locul doi în clasamentul Play Out cu 19 puncte.
Mulțumim tuturor suporterilor pentru susținere!, au transmis oficialii clubului .