Iulian Busuioc, candidat PSD la Primăria Moinești: „Moineștenii trebuie să știe ce se întâmplă cu banul public!”

In Actualitate, Alegeri 2024, Politica
aprilie 02, 2024

Iulian Busuioc, liderul PSD Moinești și candidat la funcția de primar al municipiului, este convins că „a venit momentul pentru o schimbare la nivelul administrației locale”. Având experiență administrativă și antreprenorială, Iulian Busuioc are și soluții pentru scoaterea administrației locale moineștene din sfera de interese creată în jurul actualului primar PNL. „Primăria Moinești are nevoie, în primul rând, de transparență  în luarea deciziilor. Moineștenii trebuie să știe ce se întâmplă cu banul public, este dreptul lor pentru că ei sunt cei care susțin bugetul local prin taxe și impozite”, spune Iulian Busuioc.

Candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Moinești, alături de echipa sa de consilieri locali, va prezenta, în perioada imediat următoare, programul său care are în prim plan interesele moneștenilor, nevoile acestora și proiectele prin care pot fi susținuți de administrația locală.

One comment on “Iulian Busuioc, candidat PSD la Primăria Moinești: „Moineștenii trebuie să știe ce se întâmplă cu banul public!”
Leave a Reply