Polițiștii din Moinești au prins un localnic (36 de ani) care avea o condamnare pentru că s-a urcat băut la volan

In Actualitate, Flagrant
februarie 25, 2023

Polițiștii din Moinești au prins un bărbat din localitate care era condamnat la închisare și se ascundea de autorități.

La data de 22 februarie, efectivele de poliție din cadrul Poliției mun.Moinești au acţionat în zonele de risc identificate, precum şi în locuri de interes, pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor şi menţinerea climatului de ordine publică.

La activități au participat și lucrători silvici. În urma activităților desfășurate au fost legitimate peste 90 de persoane și 67 de autovehicule controlate. Totodată au fost aplicate 57 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 23.000 de lei, din care 6 în domeniul silvic și 51 la normele privind circulația pe drumurile publice. De asemenea au fost confiscați 9 m.c. de material lemnos.

Exemple:

1.Polițiștii au identificat doi tineri de 19 și 25 de ani, ambii din comuna Glăvănești, bănuiți de săvârşirea infracţiunilor de tăiere ilegală de arbori şi sustragere de arbori. Prejudiciul a fost recuperat şi predat păgubitului.

2. A fost identificat un localnic de 36 de ani, împotriva căruia Judecătoria Moineşti a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 135 de zile de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Bărbatul a fost escortat şi depus în Penitenciarul Bacău.

Sursa/IPJ Bacău, foto ilustrativ