ALERTĂ Poliție/Un copil de 11 ani a dispărut de acasă, dintr-o comună băcăuană

In Actualitate, Flagrant, Social
aprilie 04, 2023

UPDATE/Minorul de 11 ani, din comuna Palanca, care a plecat de acasă în cursul zilei de 02 aprilie a.c., a fost găsit de polițiști.

La data de 03 aprilie a.c., în jurul orei 19.52, un apel la 112 anunța plecarea voluntară a unui minor de 11 ani, de pe raza comunei Palanca.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Moinești și Secției Rurale nr. 7 Brusturoasa, s-au mobilizat pentru formarea echipelor de căutare și desfășurarea tuturor activităților specifice în astfel de cazuri.

În urma activităților investigative efectuate de către echipele de căutare, minorul a fost depistat în comuna Ardeoani.

Din primele verificări, în perioada plecării de la domiciliu, minorul nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Acesta a fost condus la sediul poliției pentru a fi încredințat familiei.

Pentru a nu fi implicați în evenimente negative, poliţiştii le recomandă copiilor ca, înainte de a pleca de acasă să ceară voie părinţilor sau bunicilor, spunându-le unde merg, cu cine, cum ajung acolo şi când se întorc.

ȘTIREA INIȚIALĂ/Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la plecarea voluntară a numitului Imbrea Paul-Andrei, în vârstă de 11 ani, din comuna Palanca, județ Bacău

La data de 02 aprilie a.c., minorul a plecat voluntar de la domiciliu și nu a revenit până în prezent. SEMNALMENTE: înălţime – cca. 1,40 m, greutate – cca. 40-50 kg, constituţie atletică, păr şaten scurt, ochi albaştri.

La momentul plecării era îmbrăcat cu blugi de culoare albastră, bluză de trening de culoare roșie și geacă neagră.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu aceaste persoane sunt rugaţi să contacteze Poliția Municipiului Moinești, tel. 0234.362.222, Dispeceratul IPJ Bacău, tel. 0234.202.000 sau să apeleze 112.