Crima din Bacău/ Un suspect sub control judiciar! Surse: Florin Tamba avea de recuperat 120.000 de euro de la atacatori

In Actualitate, Flagrant
octombrie 18, 2023

Principalul suspect în cazul crimei de pe strada George Bacovia din municipiul Bacău a fost plasat sub control judiciar, scrie bacau.net. Potrivit sursei menționate, ar fi vorba despre trei suspecți, dintre care numai unul, I.S.F, a fost plasat sub control judiciar. Măsura, care poate fi considerată blândă, ar fi justificată de faptul că anchetatorii consideră că suspecții ar fi fost în legitimă apărare.

Crima din Bacău a provocat nenumărate reacții din partea cititorilor. Unul dintre aceștia susține, chiar, că ceea ce a apărut publicat este „pe lângă subiect”. D. M. susține, într-un comentariu la primul articol, că „Victima (Florin Tamba zis Buză n.r.) ar fi vrut să facă pace, a fost chemată acolo de criminal si complici. Criminalul datora 120.000 euro și de aceea victima încerca să îl convingă să-i restituie datoria”.

Conflictul dintre victimă și atacatori era de ani de zile, mai susține citiorul, „din cauza datoriei către Florin Tamba zis Buză”. Acesta s-ar fi dus la adresa din strada George Bacovia „pentru a-și recupera datoria”. „Prea sigur pe puterea lui”, Florin Tamba, căruia i s-ar fi „întins o capcană”, a „fost atacat pe la spate”, mai susține cititorul:

„Toti articolele sunt pe langa adevar, daca asa departe sunteti de fiecare subiect, nu mai pot avea incredere in presa. Conflictul a fost in strada si nu in curtea criminalului. Este FALSA informatia ca a intrat in curte. Victima ar fi vrut sa faca pace, a fost chemata acolo de criminal si complici. Criminalul datora 120.000 euro si de aceea de ani, victima incerca sa il covinga sa-i restituie datoria. Salonul criminalului a fost facut din banii victimei. E FALS ca a fost legitima aparare din partea criminalului deoarece victima a fost injunghiata de 36 ori. Acasa la criminal se aflau si cei din clanul Duduianu. (…) Cei 2 aveau un conflict de ani din cauza datoriei clanului Feraru catre Florin Tamba zis Buza si sa stie ca acesta a fost eliberat si obligat sa se intoarca in Romania conform declaratiei facute la cererea de eliberare conditionata inainte de termen. Victima dorea recuperarea datoriei dar a fost atacat pe la spate, i s-a intins o capcana, fiind prea sigur de puterea lui si de faptul ca ii sunt datori cei din clanul Feraru, una e ca nu mai recunoasteau imprumutul luat pentru refacerea afacerilor oficiale (salon/bar) si alta e sa fii omorat incercand sa iti faci dreptate. (…) In articolele din presa criminalul este prezentat FALS ca fiind aurar, ca si cand asta ar fi sursa averii si nu o activitate de fatada. Victima este prezentata ca interlop iar criminalul este prezentat ca mestesugar cinstit.” Facebook Danuta Mihaila.

Interlop ucis în centrul municipiului Bacău după un scandal cu alte persoane!

Interlop ucis în centrul municipiului Bacău după un scandal cu alte persoane!