Un moineștean s-a împotmolit în pădure cu mașina, dus de GPS! Soția a alertat poliția

In Actualitate, Social
octombrie 18, 2023

Un moineștean, 62 de ani, a avut parte de o veritabilă aventură când s-a rătăcit într-o pădure cu mașina. Bărbatul a fost direcționat greșit de sistemul de navigație și a ajuns într-o zonă împădurită unde s-a împotmolit în noroi cu autoturismul. Alertați de soția moineșteanului, polițiștii, pompierii și salvamontiștii l-au găsit împotmolit în noroi, într-o zonă împădurită la 20 de km de Moinești.

Comunicat IPJ Bacău: La data de 16 octombrie a.c., Poliția Municipiului Moinești a fost sesizată de către o femeie, de 62 de ani, din municipiul Bacău, despre faptul că soțul său, de 65 de ani, ar fi rămas împotmolit cu autoturismul într-o pădure din apropierea municipiului Moinești.

În cauză au fost mobilizate echipe de căutare formate din polițiști, pompieri și salvamontiști care au început verificările.

În fapt, bărbatul ar fi plecat la data de 16 octombrie a.c., din municipiul Bacău spre municipiul Miercurea Ciuc cu autoturismul, dar fiind direcționat greșit de sistemul de navigație s-ar fi abătut de la traseu și ar fi ajuns într-o zonă greu accesibilă, rămânând cu autoturismul împotmolit în noroi.

În urma căutărilor, bărbatul de 65 de ani a fost identificat de polițiști, la aproximativ 20 de km de municipiul Moinești, într-o zonă împădurită.

Salvatorii au procedat la scoaterea autoturismului din acea zonă și îndrumarea bărbatului pe ruta corespunzătoare.