Oneștean prins de radar de două ori, în aceeași zi, pe aceeași stradă! Ce a pățit șoferul de 44 de ani

In Actualitate, Flagrant
aprilie 01, 2024

 Un oneștean a fost prins de două ori, în aceeași zi, conducând pe Calea Brașovului din localitate cu peste 100 de km/h. Sâmbătă, 30 martie, în jurul orei 08.30, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Onești a depistat, pe Calea Brașovului din localitate, un conducător auto de 44 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe direcția de mers Onești-Brașov, cu viteza de 103 km/h. Bărbatul a fost sancționat contravențional de polițiști cu amendă în valoare de 1.485 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare cu drept de circulație de 15 zile.

În aceeași zi, în jurul orei 12.30, bărbatul a fost depistat cu aparatul radar, în timp ce conducea autoturismul tot pe Calea Brașovului, pe direcția de mers Brașov-Onești, cu viteza de 123 km/h. Polițiștii rutieri din Onești l-au sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.485 de lei și i-au reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 120 de zile, care se cumulează cu cele 90 de zile dispuse anterior, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Polițiștii rutieri continuă să acționeze zilnic pe drumurile publice din județ pentru siguranța traficului rutier. (IPJ Bacău)