Daria Tărcuță, fata supraviețuitoare a accidentului din Helegiu, a murit la spital

In Actualitate, Flagrant, Social
iunie 15, 2022

La 17 zile după ce mașina condusă de tatăl său a intrat într-un TIR, în comuna Helegiu, Daria Tărcuță s-a stins din viață pe patul de spital. Nu a mai putut să lupte. Rănile au fost mult prea grave.

Tânăra era elevă în clasa a XII-a la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” din Onești şi voluntar la SMURD în cadrul Detașamentului de Pompieri Onești, unde a ajutat la salvarea semenilor ei, în  peste 400 de acțiuni. În ziua tragediei, Daria a fost scoasă dintre fiarele contorsionate de colegii ei de la SMURD  Onești.

Gheorghe Tărcuță și Alina Patriche, primele victime ale cumplitului accident, au fost înmormântați în cimitirul din satul Deleni, comuna Helegiu.

Joi, 26 mai, pe raza localitatii Helegiu a avut loc un grav accident de circulatie. Mașina condusă de Gheorghe Tărcuță, 42 de ani, din Helegiu, s-a izbit de un Tir care venea din sens invers. În mașină se mai aflau, alături de șofer, cumnata lui, 44 de ani, și fiica în vârstă de 18 ani. Bărbatul și femeia au murit iar fata a fost transportată inițial la spitalul din Onesti de unde a fost transferată la Spitalul Județean Bacău. (Foto Facebook. Ultima fotografie postată de Daria Tărcuță)