Bărbat de 66 de ani, din Tg. Ocna, arestat pentru că și-a bătut mama, 89 de ani

In Actualitate, Flagrant
februarie 21, 2024

 Polițiștii din Târgu-Ocna au fost sesizați despre faptul că, un bărbat de 66 de ani din localitate și-ar fi agresat mama, o femeie de 89 de ani.          

Din cercetări a rezultat că, în perioada 12 -18 februarie a.c., cel în cauză ar fi lovit-o pe mama sa de 89 de ani, aceasta necesitând îngrijiri medicale de specialitate. În urma întocmirii formularului de evaluare a riscului, polițiștii au emis un ordin de protecţie provizoriu faţă de cel în cauză, pentru o perioadă de 5 zile.

După administrarea probatoriului, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore și l-au introdus în Arestul I.P.J. Bacău.

La data de 20 februarie a.c., cel în cauză a fost prezentat instanței de judecată care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile și montarea unei brățări electronice de supraveghere.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Onești, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

După administrarea probatoriului, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore și l-au introdus în Arestul I.P.J. Bacău.