Un microbuz plin cu oameni a dat peste un cal pe un drum dintr-o comună băcăuană

In Actualitate, Flagrant
octombrie 22, 2023

Pompierii din Bacău au fost chemați să intervină în urma unui accident petrecut sâmbătă dimineața, pe raza comunei băcăuane Izvorul Berheciului, unde un microbuz plin cu pasageri a lovit un cal.

Echipele de intervenție de la Detașamentul de Pompieri Bacău au sosit de urgență la locul incidentului, fiind dotate cu o autospecială de stingere, un echipaj SMURD, o autospecială pentru transportul victimelor multiple și o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ).

În microbuzul implicat în accident se aflau în total 18 persoane. După evaluarea medicală inițială, două dintre acestea au necesitat îngrijiri medicale de urgență și au fost preluate de ambulanțele SMURD și SAJ pentru tratament.

Celelalte 16 persoane au fost transferate în siguranță într-un alt microbuz pentru a fi transportate la destinația lor. Echipajul ISU (Inspectoratul pentru Situații de Urgență) a asigurat măsurile necesare pentru prevenirea și stingerea eventualelor incendii care s-ar fi putut produce în urma accidentului.